Generacija Z ruga se milenijalcima zbog modnih detalja. Kažu da su zastarjeli

PODJELE između milenijalaca i generacije Z prilično su realne kada su u pitanju određene stvari kao što je – moda. Modne trendove koje su milenijalci smatrali normalnim (usudimo se reći i cool) sada mlađe generacije kritiziraju i rugaju im se na društvenim mrežama.

Utrpavanje majica u hlače

Videa s naslovom: “Prestani se oblačiti kao milenijalka” na TikToku izazivaju stres mnogima. Izgleda da mlađe generacije prepoznaju milenijalce jer oni – utrpavaju majice. Znate ono kada košulju ili džemper ugurate samo u prednji dio hlača, ali ne i u stražnji dio?

Uske traperice

E, to vam je sada, ako je vjerovati generaciji Z, zastarjelo i više nije u modi. Osim uvlačenja majica s prednje strane hlača, iz mode su izašle i uske traperice koje mlađi više uopće ne nose, a zamijenili su ih širokim hlačama.

Topovi

Zatim je generacija Z odlučila da su milenijalci koji koriste izraz “top” (poznat i kao fraza koja opisuje lijepe, kratke majice koje biste nosili u noćnom izlasku) – cringe. Naježili smo se dok smo ovo pisali.

Široke majice 

Široke majice preko biciklističkih hlača još su jedan stil koji, čini se, otkriva milenijalce. Video na TikToku pokazuje da djevojke generacije Z stražnji dio svojih prevelikih majica umjesto toga uvlače u kratke hlače? OK, milenijalcima možda treba priručnik u ovom trenutku…

Tajice

Generacija Z okrenula se protiv ostatka svijeta proglašavajući i tajice zastarjelima. Oni nose flared leggings, odnosno rastezljive hlače na zvono. 

Kratke čarape

Priča se i o tome da milenijalci pokazuju svoju dob kada nose kratke čarape. Toliko je pravila… 

Velike ogrlice

Posljednji trend koji zaista ističe milenijalca su velike ogrlice s privjescima.

Haljine preko traperica – to može?

Zanimljivo je da generacija Z hejta neke od omiljenih modnih detalja milenijalaca, ali vraća omraženi trend iz 2000-ih od kojeg se mnogima diže kosa na glavi. Da, riječ je o odijevanju haljina preko traperica, koje je nekako uskrsnulo iz mrtvih i postalo opet moderno. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *