“Oče, griješila bih s tobom”: Svećenik Tomislav (30) iz Kaštela zaludio je Hrvatice

TOMISLAV LUKAČ je 30-godišnji svećenik iz Kaštela koji se odlučio modernizirati, odnosno digitalizirati, pa je tako napravio profil na TikToku kako bi išao u korak s trendovima mladih generacija i koristio društvene mreže za propovijedi i poruke. Međutim, zaludio je žene.

“Bok, ja sam Tomislav Lukač, imam 29 godina i dolazim iz Kaštela. U mladosti sam trenirao s Livajom i Pašalićem, a onda me Bog pozvao na neke nove terene. Otvorio sam TikTok profil kako bih dokazao da je biti katolik predobro i prezanimljivo”, poručio je u svom prvom videu.

Postao senzacija

Pokazao je i da kao svećenik može uvijek popiti pivo. “Ja sam svećenik, naravno da još uvijek mogu popiti pivo s prijateljima. Ja sam svećenik, naravno da na TikToku zarađujem ovoliko”, govori u videu i pokazuje prazne džepove.

Za kratko vrijeme stekao je velik broj pratitelja, a posebno je omiljen među ženama. “Da ste svećenik u mojoj župi, bila bih najredovitiji član župe, pustila bih Vas i u blagoslov obitelji u kuću”, napisala je jedna obožavateljica ispod videa uz emojije koji plaču od smijeha.

“Primila bih ga kao prvopričesnik hostiju”, dodala je u šali. “Šalim se. Velečasni je valjda svjestan da samim time što se javno izlaže je podložan svakakvim komentarima.” “Grešno ga gledam”, napisala je još jedna obožavateljica. “Oče, griješila bih s tobom”, navela je treća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *