Otišao u luksuzno odmaralište pa primijetio nešto jezivo: Kao da sam u Black Mirroru

TIKTOKER @freedom_hustler i njegova supruga odlučili su si priuštiti odmor iz snova pa su se uputili u luksuzno odmaralište smješteno na poluotoku Baja California na sjeverozapadnom dijelu Meksika. Iako su supruga i on u početku bili oduševljeni smještajem, ambijentom i brojnim atrakcijama, ubrzo ga je počeo pratiti čudan osjećaj. Naime, shvatio je da je u odmaralištu previše tiho.

Kao u Black Mirroru 

U društvu supruge obišao je cijeli prostor, ali nigdje nisu vidjeli goste već samo osoblje i građevinske radnike. Bazeni, restorani, šetališta i prostori za opuštanje – sve je bilo prazno, zbog čega je objasnio da su se počeli osjećati kao da su u epizodi Black Mirrora. 

S obzirom na to da nije bilo gostiju i tijekom boravka su sreli samo dva para, pomislili su da je prava prilika da zatraže bolju sobu, no tiktoker tvrdi da ga je osoblje obavijestilo kako nema dostupnog smještaja, što je cijelu priču učinilo još čudnijom. 

Viralan video 

U komentarima ispod viralnog videa pojavile su se brojne teorije, a neki su zaključili kako nema gostiju jer je par došao u odmaralište izvan sezone, odnosno dok se izvode radovi na održavanju. Međutim, u komentarima se javila osoba koja je tvrdila da je posjetila isti hotel nekoliko tjedana ranije te da je bio popunjen barem 40 posto. 

Javili su se i oni koji smatraju da snimka nije autentična, a predstavnici odmarališta istaknuli su da uvijek imaju osoblje na raspolaganju, bez obzira na broj gostiju. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *