Pitali smo Hrvate tko im je najviše pomogao u 2023.: “Osim sam sebi, bog”

PITALI smo Hrvate koja im je osoba najviše pomogla u 2023. te kakva im je bila prošla godina.

Jedna djevojka nam je odgovorila da je to za nju njena majka Lidija, koju je pred nama i nazvala. 

“Zovem te da ti kažem da te volim i da si najbolja na cijelom svijetu. Htjela sam ti zahvaliti što si najbolja”, rekla joj je. Ističe kako je majka uvijek bila tu za nju, pogotovo u teškim trenucima jer se odselila od doma. Za nju je 2023. bila dobra godina, makar je, kako kaže, imala i boljih. 

Prijateljica koju zna već 15 godina joj je osoba godine

Druga djevojka koju smo zaustavili rekla nam je da joj je prošle godine najviše pomogla njena prijateljica Maša iz Beograda. Kaže da se nakon razgovora s njom bolje osjeća. Znaju se već 15 godina i to je najznačajnije prijateljstvo koje ima. Nazvala je Mašu.

“Želim ti zahvaliti za 2023. jer si ti moja osoba godine”, rekla joj je, na što je Maša odgovorila da je i ona njena osoba godine. “Neka je prošla”, rekla je djevojka o 2023. godini. 

“2023. mi je bila najbolja do sada”

Zaustavili smo i par momaka koji su nam otkrili tko je njima najviše pomogao u 2023. Jedan od njih je odgovorio da je to njegov novi cimer Đani kojeg je pokušao nazvati, ali se nije javljao. Kaže da je Đani uvijek bio tu za njega i u teškim trenucima ga je znao nasmijavati. 

Druga dvojica momaka su se složili da je za njih osoba godine njihov prijatelj s fakulteta koji se također nije javljao na mobitel. Tvrde da im je davao dobre savjete te da su zbog njega prošli sve kolokvije na faksu. Sva trojica složila su se da je 2023. bila najbolja godina do sada.

“Trpiš me, zato si za mene najbolja”

Jedan dečko kojeg smo zaustavili istaknuo je kako mu je tijekom prošle godine najviše pomogla njegova djevojka Maja. 

“Ti si mi najviše pomogla u 2023. godini. Trpiš me”, rekao je Maji. Nadalje kaže da je uvijek bila tu za njega. 2023. mu je bila najbolja godina do sada. 

“Osim samoga sebe, najviše mi je pomogao bog”

Još jedan dečko na kojeg smo nabasali rekao je da mu je u 2023. najviše pomogao – bog. 

“Sam sebi sam najviše pomogao promjenom navika, a Bog mi je pomogao u svemu tome kao moralna podrška”, rekao je i dodao da mu je prošla godina bila predivna “otkako je pronašao boga”. 

“Roditelji su mi oduvijek bili najveća podrška. Sretan sam što ih imam”, zaključio je.  

Tko je za vas osoba godine? Pišite nam prijedloge u komentarima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *