Tiktoker u viralnom videu: “Ovu riječ nikada nemojte spominjati na kruzeru”

TIKTOKER Marc Sebastian je u jednom od svojih videa ispričao što se nikada ne bi smjelo spominjati tijekom krstarenja.

Bio je na devetomjesečnom krstarenju Royal Caribbeana i plovio rutom Južna Amerika-Antarktika. Kaže da su ga iznenadila pravila poput gašenja svjetla do 22 sata, da nije znao da se bazeni na kruzeru pune morskom vodom, da je cijena korištenja glačala osam eura…. Nije znao, kaže, niti da brodovi obično imaju svoju “kumu” koja donosi sreću i zaštitu brodu. Brod na kojem je Marc plovio čak je imao uokvirenu sliku svoje “kume”, glumice Whoopi Goldberg.

“Konobari su zašutjeli i gledali me”

No Marc se najviše iznenadio kad je shvatio da se tijekom plovidbe ne smije spominjati Titanic.

“Tko je to znao? Ja nisam. Rekao sam cijeloj prostoriji ljudi koji su ručali da je naš brod samo 9 metara duži od Titanica. Kad sam to rekao, posuđe je počelo padati, a svi su konobari zašutjeli i gledali me”, ispričao je Marc. Nije mu bilo jasno što se događa pa mu je prijatelj rekao da je o Titanicu zabranjeno razgovarati. Priznao je kako shvaća da spominjanje Titanica može izazvati nelagodu kod putnika.

Njegov video skupio je više od osam milijuna pregleda i hrpu reakcija. Mnogi su u komentarima pisali da doista nije u redu spominjati brod koji je potonuo na takvom putovanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *