VIDEO Tiktokerica (24) se rasplakala i dala otkaz, ljudi je pohvalili u komentarima

POZNATA je stvar da pripadnici generacije Z imaju sasvim drugačiji pristup poslu od prethodnih generacija. Bilo da je riječ o odbijanju poslova ili bojkotiranja rada ponedjeljkom ujutro, pripadnici ove generacije postavljaju sasvim specifične uvjete pod kojima žele raditi.

Savršen primjer je 24-godišnja tiktokerica @potato_munchkin420, koja je snimila trenutak u kojem je obavijestila svoju šeficu da daje otkaz, a snimka je postala viralna. 

“Žao mi je, dajem otkaz”, rekla je u suzama, a zatim se čuje glas u pozadini koji joj govori: “To baš i nije zrelo ponašanje”, na što je djevojka odgovorila: “Ti nisi baš zrela.” 

“Ona ima 64, ja 24”, dodala je u opisu videa koji je pregledan gotovo 15 milijuna puta, a mnogi su pohvalili njezin potez u komentarima. 

“Bravo što si odustala” 

“Nije te ni pitala zašto plačeš?” upitao ju je netko u komentarima, na što je tiktokerica odgovorila: “Ne, nije je bilo briga.” 

“Njena reakcija na tvoje odustajanje potvrda je da je to bio pravi potez”, napisao je netko, a drugi se nadovezao: “Ako oni nas mogu otpustiti na licu mjesta, zašto mi ne možemo dati otkaz na licu mjesta?”  

“Bravo što si odustala. I ja sam dao otkaz na toksičnom poslu, nije bilo lako”, piše treći, a četvrti je ispričao: “I mene su prozvali nezrelim kad sam dao otkaz jer je moj menadžer odbio pronaći zamjenu za mene, a pronašao ju je za sve ostale.” 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *